Zoeken naar interesse een door mij

Uw zoekactie voor interesse een door mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
vroeger was het beter
Hallo, ben 50 jarige hetero man gelukkig gehuwd. De laatste jaren heb ik last van herinneringen uit mijn jeugd met jongen uit sportclub waar we toen lid van waren(beide 14).Alles verliep zonder veel woorden maar vonden het allebei lekker. Zou dat nog eens willen herbeleven met man die het ook vroeger gedaan heeft. Weet zeker dat ik niet de enige zal geweest zijn (de jaren 80 weetjewel). Als je hetzelfde gevoel hebt kunnen we misschien eens praten en dan zien we we verder. Niet afspreken met vreemde man,aanbellen,broek uit en vozen maar,brr.anyway bij interesse hoor ik het wel. Liefst tussen Gent en Antwerpen. groetje Koen,  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Randy 55 jaar Antwerpen - Bornem
Soft date
Ik scheer schaamhaar of trim en zet ballen glad gratis interesse laat dan van u horen met stads en foto kan ontvangen  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Is er nu echt niemand in Vlaanderen die een grote pik en ballen heeft?? En ze langdurig laat verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang je discreet, alle leeftijden en zeker ouder man maar GROOT geschapen 18+. Ik ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed aub. Stuur juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie hier.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag.
Randy 73 jaar Antwerpen - Bornem
Softdate
Ik scheer vandaag gratis schaamhaar en zet ballen glad interesse laat dan van u horen met stads en foto kan ontvangen  
gast59 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
slaaf zoekt Mr
Waar is oudere slaaf welkom? Ben 58 jaar en wil me komen aanbieden, keuring, evtl huishoudelijke taken naakt voor U opknappen. Laat maar weten bij interesse!  
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Bi kontje zoekt top
Hey leuk dat je even kijkt ben een 40j bi bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm reg sint truiden wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50 j indien interesse hoor ik het graag reactie met een foto zijn een pluspunt  

Bi kontje zoekt top
Steve 60 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Top gezocht
Ik zoek een glad geschoren top ( jonge ) mannen om vandaag eens lekker te genieten van een piijpbeurt . IK heb nog lekker vers ochtend zaad .Stuur gerust een mailtje en we spreken af.Vertel gerust iets over jezelf . Ik ben discreet en hygiëne en verwacht dat van jou ook. Dus ( jonge ) mannen interesse en bent u intiem glad geschorenen zin in een glad geschoren slanke man stuur gerust een mailtje. Wie reageert met foto heeft voorrang. Fakers gelieve zich te onthouden.  
Edje 59 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Naaktstrand
Hallo, welke toffe man of koppel heeft interesse om in regelmaat mee naar naaktstrand Bredene te gaan, ik ben 59 en 1m85 groot en 90 kg Groetjes ed  

Naaktstrand
gnn 26 jaar Limburg - Herk-de-Stad
lekkere lul gezocht voor pijpdate
hi, ik zoek een lekkere grote lul om te pijpen. mijn stats zijn 26/1m75/100kg/14cm. als je interesse hebt mag je me een mail sturen met een foto van je lul.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10